MC Hjelme - Motorcykel hjelme

Her finder du vores udvalg af forskellige MC hjelme som vi forhandler. Fælles for vore motorcykel hjelme er, at de alle er godkendt til kørsel i Danmark.

Se mere

kategori

Her finder du hele vores sortiment af MC hjelme

Vi har hos styrthjelm.dk Danmarks måske største sortiment af motorcykel hjelme. Vi har lagt vægt på, at have de største mærker fra nogle af de mest prominente mærker på markedet. Derfor finder du hjelme fra de velkendte mærker som HJC, Shark, Caberg, Simpson, Vemar og Shoei.

I vores udvalg findes der noget for alle, og vi har både flip-up, fullface og jet hjelme. På den måde finder du noget til alle kørestile. Fælles for alle hjelme vi sælger er, at de er godkendt til motorcykelkørsel og selvfølgelig i henhold til dansk og europæisk lovgivning.

Mange af mc hjelmene er med Pinclock, udskiftelig foring, aktiv ventilation og mange andre lækre features. Du vil også på hjelme hvor det er muligt, kunne finde deres SHARP rating, som giver et indblik i, hvor sikker en hjelm er. Du finder også alle de individuelle mærkers størrelser, under hver enkelt hjelm.

Er du i tvivl om, hvilken hjelm du skal vælge, så er du altid velkommen til at skrive til os. Vi har også prisgaranti, så du er sikret Danmarks og Europas billigste priser på motorcykel hjelme.

Vi anbefaler selv vores best-seller Caberg Duke II, som er en prisvenlig og yderst populær flip-up hjelm. Den scorer bl.a. 5 ud af 5 stjerner i den prestigefyldte SHARP sikkerhedstest.

mc hjelm - motorcykel hjelm