Nexo scooter og knallert hjelme

Her finder du vores udvalg af Nexo hjelme. Nexo er vores mest prisbevidste hjelme, men det betyder bestemt intet for hverken kvaliteten eller sikkerhed.

NEXO hjelme - Billige hjelme til knallert og scootere

Nexo laver nogle af de billigste og bedste hjelme til knallert- og scooter-segmentet. De er især kendt fra det tyskland, hvor de har størstedelen af deres marked. Nu er de kommet til Danmark, og de er her for at blive. I Nexo får du ikke bare en prisvenlig hjelm, du får også en hjelm som er sikker, solid og som overholder de lovkrav der er til hjelme i Danmark og Europa.

Skal du ud og have en ny hjelm, så er Nexo bestemt værd at have med i dine overvejelser. Specielt deres Nexo Basic II, som er videreudviklingen af deres bestseller, er værd at kigge på. Her får du rigtig meget hjelm for pengene. Det er samme kvalitet som man finder i Nexo's serie af hjelme til motorcykler, ligesom de også godkendes efter samme standard.

I Nexo finder du også et line-up til de yngste. Nexo laver hjelme til børn, som er markeret ved deres Junior serie. Vi har et lille udvalg derfra, og udvider løbende som de kommer på markedet.

Knallert og scooter hjelme fra Nexo