Scooter- og knallert hjelme

Her finder du vores udvalg af scooter og knallert hjelme.

Se mere

kategori

Knallert hjelme til Danmarks bedste priser

Vi fører et bredt sortiment af scooter og knallert hjelme til nogle af Danmarks bedste priser. Vi har eget lager og kan levere hurtigt i hele Danmark. Fælles for alle vore hjelme er, at de er godkendt til kørsel på de danske veje. Derudover har vi nogle af markedets bedste priser, uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

I vore scooter og knallerthjelme finder du mange af de funktioner, som vores MC hjelme også benytter. Der er bl.a. hjelme med indvendigt solvisir, pinlock anti-dug visir og de populære flip-up modeller.

Uanset om du leder efter en billig knallert hjelm eller en dyrere hjelm med mindre vindstøj og flere funktioner, så har vi noget for dig. Vores hjelme kan selvfølgelig både bruges til knallert og scooter, da det er samme certificering de er godkendt under. Du har selvfølgelig også denne samme gode service og garanti, som den danske lovgivning foreskriver.

Skal du bruge mere end en hjelm, så kontakt os. Vi kan altid skræddersy et godt tilbud, hvad enten du køber som virksomhed eller privatperson. Vi giver rabat ved køb over en hjelm. Du skal blot kontakte os for et godt tilbud, på din næste scooter eller knallert hjelm.

Knallert hjelm - Hjelme til scooter og knallert