Shoei hjelme

Her finder du vores udvalg af hjelme fra Shoei. Shoei benytter fiberforstærket komposit, som gør hjelmene ekstremt stærke og alligevel ultra lette. I SHOEI får du hjelme i topkvalitet med et komfortabelt design.

Shoei hjelm - Solid konstruktion og gennemtænkt design

SHOEI er en af de ældre spillere på markedet. Deres produktion startede tilbage i 1958, hvor de første hjelme kom på markedet. Det var Eitaro Kamata, der grundlagde virksomheden, og som udelukkende designede og målrettede de første produkter til racingindustrien. Siden dengang er SHOEI blevet en af de største og mest anerkendte mærker på markedet - også her i Danmark.

I en SHOEI hjelm får du en hjelm i topkvalitet. SHOEI giver dig en hjelm fra et populært brand som har vundet adskillige tests på verdensplan. SHOEI hjelme har været igennem SHARP sikkerhedstest, og har sikret en høj score blandt alle hjelme. SHOEI’s populære X-Spirit III hjelm har bl.a. været igennem SHARP sikkerhedstest, og har modtaget 5 ud af 5 stjerner, og ligger derfor i top blandt mest sikre hjelme - derudover er det den hjelm, som racerkøreren Marc Márquez benytter.

SHOEI benytter en formstøbt fiberkomposit, hvilket skaber de bedste egenskaber til fremstilling af en hjelmskal. Alle hjelme er håndlavet på Shoeis fabrik i Japan, hvor kvalitetskontrollen er ekstremt høj og det faglige niveau absolut i top. Flere års erfaring har gjort SHOEI i stand til at fremstille hjelmskaller, der er ekstremt stærke og alligevel ultra lette - dette samtidig med, at de kan absorbere og sprede anslag takket være en blød og elastisk skal.

Vi har fokuseret på at udbyde et sortiment af de mest populære hjelme på markedet, heriblandt hjelme som GT AIR II, Neotec II og X-Spirit III. GT AIR II er designet superb ventilation, kompakte hjelmskaller i flere størrelser for bedste pasform og testet i vindtunnel for bedste aerodynamik. Hjelmen har en indbygget forstørret solskærm. Neotec II er Shoei’s nyere flagskib og deres eneste flip-up hjelm. Det er samtidig deres bestseller som virkelig har gjort dem bemærkede i Danmark.

Shoei styrthjelme