HJC hjelme

Her finder du vores udvalg af hjelme fra HJC. I en hjc hjelm får du gennemtestet kvalitet fra verdens største producent af hjelme. HJC er også kendt for sit samarbejde med både Disney og Marvel, som kan ses i en række af deres hjelme.

HJC er verdens største producent af styrthjelme

HJC hjelme er måske den mest kendte spiller på verdensplan og har den største markedsandel, når det kommer til hjelme. De er bl.a. kendt for deres samarbejde med Marvel og Disney, hvor de producere hjelme med motiver fra diverse film.

HJC har lavet hjelme siden 1971 og er en af de ældste og mest hædrede spillere på markedet. I HJC hjelme får du kvalitet, der er efterprøvet til perfektion.

I en HJC hjelm får du ikke blot en hjelm. Du får den teknologi som den førende producent i verden, har bygget alle tidligere hjelme på og videreudviklet til, hvad det er i dag. Du får dermed den nyeste viden omkring hjelme og sikkerhed, når du køber en HJC hjelm.

Vi er forhandler af HJC hjelme fordi vi mener, at de leverer en hjelm af høj kvalitet, hvor meget få kan være med. Dette er bl.a. grundet deres massive vækst på verdensplan og deres stordriftsfordele. Dertil skal lægges, at flere professionelle racerkørere benytter hjelme fra HJC. Alt i alt et solidt valg, hver gang.

HJC styrthjelme