Shark hjelme

Her finder du vores udvalg af hjelme fra franske Shark. I Shark får du yderst funktionelle hjelme, hvor der virkelig er lagt vægt på funktionelt design og sikkerheden. De fleste af hjelmene har min. 4/5 stjerner i SHARP testen.

Shark har mere end 30 års erfaring med hjelme

Det franske mærke SHARK er blevet en af verdens førende hjelm producenter, og deres line-up af hjelme bygger på mere end 30 års erfaring.

SHARKs mål har altid været, at flytte de tekniske grænser og forny sig, så hver eneste motorcyklist kan nyde glæden og friheden, ved at kører samtidig med, at man føler sig sikker.

Fra sit hovedsæde i den franske by Marseille og med egne fabrikker med over 600 ansatte fremstiller og sælger SHARK hvert år nye modeller, som de konstant perfektionere og forbedrer. I dag er SHARK hjelme solgt på over 5.000 salgssteder verden over.

I vores udvalg har vi lagt vægt på, at have nogle af de mest populære og solgte hjelme. Derfor har vi altid et lager af de modeller som sælger bedst. Blandt disse finder du hjelme som Spartan, Spartan Carbon, Evo One-Two 2 og Skwal 2. Derudover har vi også de aggressivt udseende pilothjelme som S-Drak og selvfølgelig også carbon versionen af denne.

Fælles for de fleste Shark hjelme er, at de alle levere den bedste sikkerhed indenfor motorcykelhjelme. Kigger man på den uafhængige test komité SHARP, vil man se at mange hjelme får 4 ud af 5 stjerner. Sharp laver ikke bare hjelme der mange lækre funktioner, de har også sikkerhed i topklasse.

Shark hjelm