Fullface scooter og knallert hjelme

Her finder du vores udvalg af fullface hjelme til knallert og scootere.

Den bedste beskyttelse en hjem kan tilbyde - Fullface knallert hjelme der dækker hele ansigtet

Dette er den første model af hjelme der er produceret efter man begyndte at gå op i sikkerhed. Fullface hjelmen er dagen i dag også den mest beskyttende, da den har mindst komponenter og skallen er lavet ud i et stykke. Dette giver en ekstrem solid konstruktion, så du er bedre beskyttet ved sammenstød. Når der køres knallert og scooter vil det oftest ligeså være den hjelm, som er mest komfortabel i forhold til støj. Kører du lange ture bør du derfor kigge efter en hjelm, som også giver en god isolering.

Der kan med fordel benyttes ørepropper hvis du kører på en knallert som larmer lidt ekstra. Vi anbefaler altid at der benyttes ørepropper, da der på larmende maskiner kan være så høj effekt, at det kan skade hørelsen, hvis ørene udsættes for det i lang tid.

Her på siden har vi valgt at have fullface hjelme fra både SMK og NEXO. Fælles for disse er, at de har leveret hjelme til segmentet i mange år, og deres hjelme derfor er efterprøvede. Flere af hjelmene er ude i flere generationer, hvor de er blevet testet og optimeret gennem tiden.

Fullface hjelme til knallert