Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter, en ordre eller noget helt tredje, så kontakt os via mail eller telefon. Vi besvarer alle mails inden for 24 timer. Hav gerne dit ordre ID klar, såfremt du spørger til en ordre.

Vores telefon har åbent alle hverdage 10:00 – 15:00

Kontor

CVR. 34 40 50 93

Østerbæksvej 8

5230 Odense M

Tlf:. 33 60 78 68

info@styrthjelm.dk

 

Lager (returadresse)

Styrthjelm.dk – PickPack ApS

Svovlhatten 3

5220 Odense SØ 

Tlf:. 33 60 78 68

Spørgsmål og svar - FAQ

Læs venligst vores FAQ før du sender en mail.
Dit spørgsmål kan være besvaret her.

Hvad koster forsendelsen?

Der er gratis forsendelse på alle ordrer over DKK 999,- til nærmeste GLS depot. Overstiger din ordre ikke dette beløb, er fragten DKK 49,- for levering direkte til døren eller DKK 29,- for levering til nærmeste pakkedepote.

Hvordan benytter jeg min rabatkode?

Hvis du har modtaget en rabatkode også kaldet kuponkode, skal du indtaste den i checkout flowet under punktet "kurv". Du finder punktet i nederste højre hjørne på "kurv" siden. 

Hvilke betalingsformer kan benyttes på siden?

Vi modtager diverse betalingskortkort samt ViaBil. Ønsker du at betale på andre måder, bedes du kontakte os for nærmere information.

Leveringstid

Vi bestræber os på, at sende varen samme dag, så leveringstiden derved er 1-3 dage. Det er dog ikke alle varer, som vi har på lager, da nogle varer bliver sendt fra vores fjernlager. Der kan derfor gå op til 10 hverdage, og du vil selvfølgelig blive gjort opmærksom på det, hvis dette er gældende for din ordre. (96% af alle ordrer leveres til kunden indenfor 4 hverdage)

Hvad sker der efter bestillingen er gennemført?

Når du har afgivet din bestilling, pakker vi din ordre og sender den til adressen, som du har opgivet. Efter din bestilling vil du modtage en ordrebekræftelse samt en kvittering, når din ordre er afsendt. Når din ordre er afsendt vil du senest den næstkommende hverdag, modtage en mail og SMS fra GLS med sporing.

Er det sikkert at handle online hos jer?

Det er helt sikkert at handle hos os, vi benytter NETS Danmark samt overholder alle standarder for kryptering. Hele siden kører med HTTPS og alle data sendes krypteret.

Modtager jeg en faktura for min ordre?

Du modtager din faktura pr. mail lige så snart, at vi har afsendt din ordre. Vi hæver også først beløbet ved afsendelse af ordren (jf. dansk lovgivning).

Hvad gør jeg, hvis størrelsen ikke er korrekt?

Hvis størrelsen ikke er korrekt, bytter vi selvfølgelig til den rette størrelse. Du kan eventuelt kontakte os, hvis du har brug for vejledning.

Kan jeg returnere produktet?

Du har altid 14 dages returret. Læs mere i vores handelsbetingelser og se, hvordan du lettest returnerer produktet eller får det ombyttet.

Har i en fysisk butik?

Det har vi desværre ikke endnu, hvilket er derfor vi kører med vores "din hjelm skal passe" koncept. Vi ønsker altid at din sikkerhed er i top, og vi ombytter derfor altid gratis. Vi arbejder på, at åbne et showroom i Odense.

Hvem sender i ordrer med?

Vi benytter GLS og alt sendes forsikret samt med sporing.

Modtager jeg sporing af pakken?

Ja vi sender altid pakker med Track and Trace, så du kan følge med i, hvor langt din pakke er nået. Du modtager både en e-mail og en SMS dagen efter, vi har afsendt din pakke.

 

Vi er en del af Live-IT group, der fører styrthjelme og motorcykelgrej. Se vores søskendeside på motorcykelgrej.dk